Αγωγή κατέθεσε εις βάρος της παραγωγής του Survivor η Σοφία Μαργαρίτη για τον τραυματισμό στο πόδι της και τη λάθος διάγνωση που έλαβε από τους γιατρούς, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά, η οποία την ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Δείτε ακόμη: Survivor - Η Acun Medya απαντά για τα 200.000 ευρώ που ζητά η Σοφία Μαργαρίτη (Βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση. Η Acun Medya απάντησε χθες με επίσημη ανακοίνωση στους ισχυρισμούς της και τόνισε πως η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη, ενώ δήλωσε πως η παίκτρια έλαβε τη δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να δώσει απάντηση στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής και το έκανε μέσα από την εκπομπή «Mega Kαλημέρα». «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή που έχει γύψο στο πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει, χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.


Τι ακριβώς συνέβη στον Άγιο Δομίνικο;

«Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου.

Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Αρχικά, θερμαντική κρέμα, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά», είπε κλείνοντας η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Όταν έσπασε το δάχτυλό μου με κράτησαν 10 μέρες στο παιχνίδι