Στη χώρα μας περνά πλέον την καθημερινότητά της η Κλαρίς Άλβες, μιας και ο σύζυγός της Μαρσέλο, ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.

 Η οικογένεια μετακόμισε στην Ελλάδα και το μοντέλο δεν χάνει την ευκαιρία να εξερευνήσει όμορφα μέρη του τόπου μας.

 Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Άλβες μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τη διαμονή της στην Αθήνα. Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε με τον Μαρσέλο στο Ζάππειο, φορώντας τα καλά τους.

 Στις δύο τελευταίες δημοσιεύσεις από το προφίλ της, η Άλβες ανέβασε δύο φωτογραφίες της με το μαγιό της και με φόντο τη θάλασσα.

 Στη λεζάντα της μίας από τις δημοσιεύσεις της, έγραψε ότι απολαμβάνει τις περιπέτειες στην Ελλάδα με σούπερ παρέα. Στην αγκαλιά της, κρατά τον έναν από τους δύο γιους της, Λίαμ.


 Ποια είναι η Κλαρίς Άλβες

 Ο Μαρσέλο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την ηθοποιό Κλαρίς Άλβες με την οποία έχει αποκτήσει δύο αγόρια.




 Η Κλαρίς Άλβες γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1988 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης παντρεύτηκε το 2008, και απέκτησε το πρώτο τους παιδί το 2009 με το όνομα Ένζο. Ο δεύτερος γιος τους, ο Λίαμ γεννήθηκε το 2015. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του καθώς είναι μέλος της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης.

 Η Κλαρίς Άλβες, η οποία έχει την ίδια ηλικία με τον Μαρσέλο, είναι επαγγελματίας ηθοποιός και προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια.


 Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο καθώς πολύ συχνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Ο Μαρσέλο μάλιστα σε ανάρτησή του είχε ανεβάσει φωτογραφία γράφοντας πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι και τη γυναίκα του.