Πώς διατηρείται ζωντανή η ερωτική επιθυμία σε ένα γάμο; Ποια είναι η μυστική συνταγή; Τι γίνεται όταν η σχέση βαλτώνει στη ρουτίνα και την καθημερινότητα;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει με το «Sexy Laundry» της Michele Riml στο θέατρο Καππα.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα έχει φέτος στο πλευρό του τη Ρένια Λουιζίδου.

Επί σκηνής ένα παντρεμένο ζευγάρι, σε τέλμα. Η παράσταση, που είχε κερδίσει πέρσι το κοινό, έληξε με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τον ρόλο της συζύγου.

Φέτος 30 χρόνια μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στους θρυλικούς «Απαράδεκτους», ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου, συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι.

Ξανά μαζί μετά από 30 χρόνια

Με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως καταπιάνεται η ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία «Sexy Laundry» της Michele Riml, που αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει δριμύτερη φέτος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουιζίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.



Ο Λάρυ και η Άλις σ’ ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, και με το εγχειρίδιο Σεξ για αρχάριους ανά χείρας, αμήχανοι, αξιοθρήνητοι και αξιολάτρευτοι, προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις και το ερωτικό πάθος που έχει ατονήσει με το πέρασμα του χρόνου.

25 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, λίγα παχάκια, ολίγη φαλακρίτσα, πολλή γκρίνια, πολλή ανασφάλεια, πολλή αγάπη και ολίγον sex! Πού οδεύομεν; Θ’ αφήσουμε τη συνήθεια να μας βγάλει στα βράχια, ή να πάρουν το τιμόνι τα αισθήματα;

Μήπως είναι πια αργά; Ή μήπως να το ξαναπάρουμε απ’ την αρχή; Καλά τα ερωτήματα, με τις απαντήσεις τι γίνεται;

Το «Sexy Laundry» της Michele Riml με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουιζίδου, τον Δεκέμβριο, στο Θέατρο Κάππα

Έναρξη Προπώλησης: Τρίτη 25 Οκτωβρίου