Για τον γάμο τους, ο οποίος θα γίνει σύντομα, απάντησαν σε δηλώσεις τους ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, όταν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων τους «εντόπισαν» σε νυχτερινή έξοδό τους.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκαν, αφορούσε και το πώς διαχειρίζεται ο ποδοσφαιριστής την αμοιβή που πήρε από το Survivor. Με αφορμή αυτό, η Μαρία Αντωνά άφησε το σχόλιό της για τον πρώην συμπαίκτη του Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι επιβίωσης, Σπύρο Μαρτίκα.

Ο γάμος του ζευγαριού

«Ο γάμος μας είναι ένας γρίφος που θα λυθεί σύντομα» είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης πρόσθεσε: «Θέλουμε να το οργανώσουμε λίγο καλύτερα, γιατί όταν εγώ βγήκα από το παιχνίδι ζούσα μια τρέλα, με συνεντεύξεις και όλα αυτά».

Τα χρήματα του Survivor

Όσο για το πώς θα επενδύσει ο Άρης Σοϊλέδης τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor, η Μαρία Αντωνά σχολίασε: «Μπορείς, αν θέλεις, να συμβουλευτείς τον Σπύρο Μαρτίκα. Σίγουρα θα ξέρει πριν από εμάς γι’ ακόμα μία φορά, νομίζω. Απ’ ότι φαίνεται είναι σύμβουλος επενδύσεων».


Ο Άρης Σοϊλέδης είπε από την πλευρά του: «Βλέπω ότι βγαίνουν και λένε πράγματα για εμάς, δεν ασχολούμαι καν, όπως βλέπετε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους



Η αλαζονεία και η έπαρση του Άρη Σοϊλέδη

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, κάνοντας λόγο για αλαζονεία και έπαρση: «Ακόμα με αυτά ασχολείται ο Άρης. Λυπάμαι. Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε. Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Δυόμιση σχεδόν φορές το έπαθλο. Το ξέρει όλος ο κόσμος. Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει. 1.000 ευρώ τη μέρα. Το έλεγε ο ίδιος. Ότι ήθελε να κερδίσει το έπαθλο οπωσδήποτε για να το αξιοποιήσει κάνοντας μια νέα καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του, αλλάζοντας σπίτι» είχε δηλώσει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα