Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», για τη σχέση με τον σύζυγό της και τη μεγάλη της αδυναμία.

Στην κωμική σειρά που υπογράφουν με το απαράμιλλο χιούμορ τους ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, η Πηνελόπη Πιτσούλη υποδύεται μία πεθερά που σκορπάει άφθονο γέλιο με τις βιτριολικές ατάκες της.

Υποδύεται την πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη

«Στο "Μαίρη - Μαίρη - Μαίρη" είμαι η μαμά του Σπύρου Πουλή και πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη. Tη βασανίζω την κοπέλα, είμαι από τις παλιές, παραδοσιακές πεθερές που έπαιρναν πολύ ψηλά τον αμανέ και θεωρούσαν ότι εξουσιάζουν τα πάντα στο σπίτι», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Είμαι πολύ διαφορετική ως πεθερά

«Νομίζω ότι είμαι από τις καλύτερες πεθερές, αγαπάω τη νύφη μου, γιατί αγαπάει τον γιο μου και μεγαλώνει σωστά τα εγγόνια μου».

Με τον σύζυγό της είναι 57 χρόνια παντρεμένοι

«Γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε αστραπιαία. Από την πρώτη ημέρα του γάμου, είπαμε με τον άνδρα μου πως ό,τι και να συμβεί δεν θα πούμε ποτέ τη λέξη “χωρίζουμε” και θα κοιτάξουμε να το ξεπεράσουμε. Ο άνδρας μου από τα πρώτα χρόνια του γάμου με φωνάζει «τσίκο» και εγώ τον λέω «μπίμπο». Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ τον Γιώργο με το όνομά του».

Οι δυσκολότερες στιγμές της ζωής της

Η Πηνελόπη Πιτσούλη σημείωσε πως οι δυσκολότερες στιγμές της ζωής της ήταν οι αποβολές της.

Μεγάλη της αδυναμία τα παπούτσια

«Έχω πάνω από 120 ζευγάρια παπούτσια, έχω τρέλα, δεν τα έχω μετρήσει και ούτε θέλω να τα μετρήσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: