Mία εντυπωσιακή ροκ εμφάνιση στο δεύτερο live του J2US έκαναν ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης εξήγησε γιατί δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του «J2US».

Ειδικότερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης είπε πως την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στη Γαλλία, στην οποία καλέστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς ο ίδιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην πανευρωπαϊκή καμπάνια κατά της ρητορικής μίσους στον χώρο του αθλητισμού αλλά και γενικότερα.

«Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να καλεστώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θα γίνει μια καμπάνια πανευρωπαϊκή. Είναι πολύ σημαντική η καμπάνια γιατί έχει να κάνει με τη ρητοτική μίσους. Η ρητορική μίσους ακουμπάει σε όλους μας. Το έχω ζήσει, το έχω βιώσει πολύ έντονα. Μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε μια γυναικοκτονία, μια ρητορική μίσους μπορεί να δημιουργήσει ομοφοβία, μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε απεχθή εγκλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Αποθεώθηκε για τις φωνητικές του ικανότητες

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιωάννης Μελισσανίδης έδειξε στο κοινό και την κριτική επιτροπή ότι εκτός από αθλητής και χορευτής έχει ταλέντο και στο τραγούδι.

Το νέο ζευγάρι του μουσικού σόου ερμήνευσε το κομμάτι των Bon Jovi «You give love a bad name». Μετά την εμφάνιση στη σκηνή του J2US, τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και σύσσωμη η κριτική επιτροπή καλωσόρισαν με πολύ θερμά σχόλια το νέο ζευγάρι.