Για τη φιλία του με τον Αλέξη Κούγια, καθώς και για τη σχέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, μίλησε ο Απόστολος Λύτρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Πριν από 3 χρόνια περίπου έπαθα έμφραγμα. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος κι η πίεση της δουλειάς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ξαφνικά, το Σάββατο που ξύπνησα δεν ένιωθα καλά. Αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έπαθα έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Είμαστε φίλοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε μερικά πράγματα για εμένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου».

Αναφορικά με τη φιλία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

«Είμαι φίλος με τον Σπύρο και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ, που νομίζω θα το ήξερα, είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε», είπε κλείνοντας.