Για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ακόμα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια και επισήμανε πως έχει βιώσει και προσωπικά την εποχή που περιγράφεται στη νέα δραματική σειρά του Alpha.

«Έζησα όλη αυτή τη δεκαετία των 80s, τη θυμάμαι σαν παιδί βέβαια. Μεγάλωσα στον Περισσό και έζησα και την επαρχία, οπότε τα έχω ζήσει όλα αυτά τα πράγματα. Με τα σκυλάδικα και τα νυχτερινά κέντρα είχα μία επαφή, ειδικά όταν πήγαινα στο χωριό μου στην επαρχία», είπε αρχικά.

Μιλώντας για το αν επισκεφθεί σκυλάδικο κατά την νεανική του ηλικία τόνισε: «Βέβαια έχω πάει και είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε, πιστεύω έχουμε πετύχει απόλυτα την εποχή εκείνη. Υπήρχε μία σκληρότητα και μεγάλος ρομαντισμός. Θυμάμαι παιδί 15-16 ετών να βρίσκομαι εκεί πέρα. Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μία τραγουδίστρια και να της μιλάω στο διάλλειμα και να μου λέει "Αγόρι μου είσαι μικρός, έχω κόρη που είναι στην ηλικία σου"».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη γνωριμία του με την Δέσποινα Βανδή.

«Με το που μας βλέπουν με τον Μπισμπίκη στα μαγαζιά μας βάζουν τραγούδια της Βανδή. Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί τους. Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουνε», επισήμανε.