Ενημερωτική εκπομπή με την Κέλλυ Κοντογεώργη
Ενημερωτική εκπομπή με την Κέλλυ Κοντογεώργη Κέλλυ Κοντογεώργη
1-Despoina-Vandi-ayti-i-nyxta-menei
Lifestyle

Γιάννης Στάνκογλου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η Βανδή στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά κι αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να κάνει μια γκεστ εμφάνιση

Δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη», ανέφερε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Επειδή είναι ερωτευμένος μάλλον τον αγαπάτε».

Μου λένε φίλες μου για τον ρόλο

Για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα σχόλια που γράφονται για αυτόν στο Twitter, απάντησε: «Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου».

Φημολογείται, μπορεί είπε για την Βανδή

Τέλος, αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά, δήλωσε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: