Ο σεφ της εκπομπής της, Γιώργος Τσούλης υποδέχτηκε πριν από λίγες μέρες τον γιο του και η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τα παλιά.

Με αφορμή μία συζήτηση για το παιδί του Γιώργου Τσούλη, όπως είπε, φεύγοντας από το στούντιο την προηγούμενη Παρασκευή, η παρουσιάστρια ρώτησε την αρχισυντάκτριά της, για το αν ήρθε στον κόσμο το μωρό και τι φύλο είναι.

«Να πούμε στον Γιώργο Τσούλη και στη γυναίκα του να τους ζήσει το πρώτο τους μωράκι. Γέννησαν κάποια στιγμή την Παρασκευή το πρωί και μάλιστα ρώτησα την Ελένη για το φύλο του μωρού και μου απάντησε ότι το μωρό είναι αγόρι. Τότε της είπα “κορίτσι δεν περίμεναν;” και μου είπε ότι γέννησαν έναν παίδαρο. Κορίτσι έκανε τελικά; Παιδιά με μπερδέψατε» είπε αρχικά η  Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Στη συνέχεια , η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της, Μαρίνα. Ο αδελφός της, Θοδωρής Μισόκαλος, είχε μπερδευτεί όταν γέννησε το μωρό.

 «Κι εμείς, όταν γεννήσαμε τη Μαρίνα από τη βιασύνη, και που όλοι νόμιζαν ότι θα κάνουμε αγόρι, όπως κι εμείς, το μήνυμα που έστειλε ο Μάκης στον αδελφό μου έλεγε "Γεννήσαμε" και ο αδελφός μου απάντησε "Να μας ζήσει ο παίδαρος" ενώ είχα κάνει κοριτσάκι. Το είχε ακούσει από παντού και απάντησε πριν έρθει στο μαιευτήριο. Ήταν η Μαρίνα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.