Η Μαράια Κάρεϊ είναι έτοιμη για την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η τραγουδίστρια έκανε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, όπου το “All I Want for Christmas is You” έπαιζε στο background.

Το τραγούδι της 52χρονης έφτασε στην κορυφή του βρετανικού chart για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, 26 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του.

Αναρτώντας μια φωτογραφία με μια μπανιέρα, τριαντάφυλλα τα οποία σχηματίζουν τα αρχικά του ονόματός της (MC) και μια κόκκινη ρόμπα με γκλίτερ να σέρνεται στο πάτωμα σχολίασε, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, «Είναι σχεδόν η ώρα…».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε δύο ακόμα tweets με το δεύτερη να αποτελεί ένα σύντομο βίντεο με την ίδια στην μπανιέρα.

Στο βίντεο φαίνεται η πλάτη της και μόλις ξεκινάει το “All I Want for Christmas is You”, ένα ρολόι ξεκινάει τα…τικ-τακ.

Το συγκεκριμένο tweet συνοδεύεται με το σχόλιο «Αλλά…».

Το τρίτο και τελευταίο σχετικό βίντεο συνοδεύει το σχόλιο «Όχι ακόμα».

Το τελευταίο βίντεο δείχνει την Κάρεϊ στο μπάνιο να περιτριγυρίζεται από φυσαλίδες, όσο εκείνη κοιτάζει την κάμερα. Απαντώντας σε μια παιδική φωνή που ρωτάει για τα Χριστούγεννα, η Κάρεϊ λέει «όχι ακόμα».

Δεν είναι ξεκάθαρο τι επιδιώκει η τραγουδίστρια με αυτά τα βίντεο, αλλά ο επίσημος λογαριασμός της Barbie στο Twitter απάντησε σε ένα από τα tweets της γράφοντας “but there’s just one thing we need”, προτρέποντας τους φανς να υποθέσουν ότι μια συνεργασία ανάμεσα σε Κάρεϊ και Barbie ίσως να υπάρχει στο πλάνο. Ως επακόλουθο, θαυμαστές της τραγουδίστριας άρχισαν να σχολιάζουν με ενθουσιασμό την πιθανότητα συνεργασίας της Κάρεϊ με την Barbie.

Με πληροφορίες από Ιndependent.co.uk