Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για το πόσο έχει αφιερωθεί στη δουλειά της, την αγωνία της σαν μητέρα αλλά και την λατρεία της για την κατάδυση.

Σχετικά με τη δουλειά της αναφέρθηκε: «Ατελείωτες ώρες δουλειάς και ένα καθημερινό στοίχημα. Έχω αλλάξει πριν από την αλλαγή

Το κοστούμι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι ένα πολύ “βαρύ” κοστούμι. Και για μία γυναίκα είναι ακόμα πιο βαρύ.Είναι πολλές οι υποχρεώσεις, εκατομμύρια πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι και φέρεις ευθύνη».

Και προσθέτει: «Πολλές φορές σε παρασύρει η καθημερινότητα και φτάνεις σε ένα σημείο που λες “έχω βαρύνει πολύ τον εαυτό μου”. Έχω παραμελήσει πολύ τον εαυτό μου. Όταν δουλεύεις 15-18 ώρες και φτάνεις αργά το βράδυ, δεν έχεις τη διάθεση ούτε τον χρόνο να βγεις.Γίνεται η ζωή σου μονοθεματική».

«Φέτος το καλοκαίρι είπα «για να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, πώς θα το πάμε αυτό το έργο». Πολλά πράγματα όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν, ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου. Θέλει στη συνέχεια να ξέρεις πώς θέλεις να προχωρήσεις και αυτό εξαρτάται από σένα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την επιλογή, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου. Εγώ έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεται πια και ότι δεν το έχεις και ανάγκη πια. Και λες θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά. Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα» πρόσθεσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει με τον πρώην άντρα της πολύ καλές σχέσεις, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είπε: «Οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. Απλά μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

«Είμαι έτοιμη για νέες παρέες… Η συντροφικότητα είναι μεγάλη αξία στη ζωή» τόνισε τέλος.

Όσον αφορά τα παιδιά της και πόσο την επηρέασε η ενηλικίωσή τους που έφυγαν από το σπίτι παραδέχτηκε: «Είναι σοκ. Τα πρώτα βράδια ήταν σοκ γιατί κοιμάσαι με την αγωνία αν είναι καλά το παιδί σου, αν βγήκαν λίγο παραπάνω.

Τώρα νομίζω ότι γυρνούν από έξοδο και ανοίγει η πόρτα και δεν είναι».

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναφέρθηκε και στην λατρεία της που είναι η κατάδυση.

«Μου αρέσει πολύ η κατάδυση γιατί έχει μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας. Η θάλασσα είναι πολύ δοτική, μπορείς να θαυμάσεις τα πάντα».