Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο πώς χειρίζεται τις δύσκολες ειδήσεις στον τηλεοπτικό αέρα και αποκάλυψε ότι η δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη είναι μία από τις υποθέσεις που την έχουν κλονίσει βαθύτατα.

«Ήταν δύσκολο… Στα τόσα χρόνια… Τηλεφώνησα χτες στα παιδιά μου και τους λέω”είστε έξω, όλα καλά” και μου λένε “από τότε που έγινε αυτό όλο μας τηλεφωνείς”. Με νιώθω ότι πρώτη φορά δεν μπορώ. Το σκέφτομαι συνέχεια» είπε.

Η δημοσιογράφος μιλώντας για τα παιδιά της αποκάλυψε ότι περνάει… δύσκολα τώρα που οι γιοι της ενηλικιώθηκαν και σιγά σιγά θα φύγουν από τη μητρική «φωλιά».

«Δεν θέλω ποτέ να πανικοβάλλω τα παιδιά μου. Ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, θέλω να είμαι ένας φάρος ψυχραιμίας και το προσπαθώ πολύ. Νομίζω σε έναν μεγάλο βαθμό, το καταφέρνω. Δεν έχω κλάψει μπροστά στα παιδιά μου για να μην τα ταράξω. Θα κλειστώ στο δωμάτιο μου, θα βγω μια βόλτα, δεν θέλω να τους επηρεάζω. 

Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι τα παιδιά μου έγιναν 18 και θα φύγουν. Είναι βαρύ για μια μητέρα. Για μένα τα παιδιά μου είναι το παρεάκι μου, οι άνθρωποι που με κάνουν να γελάω και με εμπνέουν. Οι άνθρωποι που με εκπλήσσουν ευχάριστα και που μου μαθαίνουν πράγματα στη ζωή» τόνισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

.