Για τα χρόνια που έφτασε κοντά στην κατάθλιψη μίλησε ο Θανάσης Πασσάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», δήλωσε πως από μικρό παιδί είχε μια συνήθεια να παίρνει πάνω του όλα τα προβλήματα των γύρω του. Αυτό με τα χρόνια τον έριξε ψυχολογικά.

«Από μικρό παιδί σήκωνα τείχη, όταν υπήρχε πρόβλημα, αλλά το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Πχ όσοι ανακατεύονται στη ζωή μου επαγγελματικά, αν γινόταν κάτι σε έναν συνέταιρό μου, το έτρωγα εγώ γιατί έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος», είπε αρχικά.

«Μου αρέσει να μαζεύω τα προβλήματα, τη δυστυχία, γιατί μπορώ ίσως να τα διαχειριστώ καλύτερα. Όλο αυτό με τα χρόνια με κατέβαλε πολύ ψυχολογικά», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πασσάς.


Όπως είπε στη συνέχεια, έφτασε πολλές φορές κοντά στην κατάθλιψη και δεν είχε κάποιον να τον ακούσει. Πλέον, έχει βρει τον άνθρωπό του.


«Η ασθένεια της εποχής μας είναι η κατάθλιψη. Δεν θα πω ότι είχα, αλλά πολλές φορές έφτασα στα πρόθυρα. Βρήκα πριν δύο - τρία χρόνια έναν άνθρωπο που με ακούει και πλέον με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πολύ στρεσογόνες οι εποχές και γρήγορες, οπότε κι οι καλύτεροί σου φίλοι σε κάποια φάση σταματάνε να σε ακούνε. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σε ακούσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: