Ο Μάριος Καπότσης προχώρησε χθες σε μια πολύ ξεχωριστή κίνηση, καθώς δώρισε το μετάλλιο που είχε κερδίσει με την Εθνική Ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 στο Ολυμπιακό μουσείο της Αθήνας.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και η Ελένη Μουστάκη. Ο Μάριος Καπότσης μίλησε για τις θυσίες που έκανε για τον αθλητισμό αλλά και για τη γνωριμία και τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά.

«Ήταν προσωπικό όνειρό μου να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ονειρευόμασταν να φτάσουμε τόσο ψηλά. Σίγουρα στερείσαι από πολλά πράγματα αλλά γεμίζεις από πολλά συναισθήματα. Δεν πήγα ποτέ εκδρομή ως παιδί, γιατί είχαμε προπονήσεις. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια, είναι μια θεμελιώδης αξία. Ο αδερφός μου, οι γονείς μου, η Κωνσταντίνα και ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζώζα Μεταξά με στηρίζουν» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Καπότσης.

Όσον αφορά στον γάμο του με την Κόνι Μεταξά στα 30 του χρόνια, ο Ολυμπιονίκης δήλωσε: «Είναι τυχερά αυτά. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να κάνω οικογένεια νωρίς. Με την Κόνι ταιριάξαμε από την αρχή.

Εγώ δεν τη βλέπω όπως παρουσιάζεται. Είναι διαφορετικό αυτό που περνάς σπίτι. Είναι πολύ αληθινή και αυτό πολλές φορές παρεξηγείται. Δεν με ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα αλλά μπορείς να βάλεις τα όρια σου. Δεν άλλαξε κάτι με τον γάμο, συζούσαμε από πριν με την Κόνι».