Νέα είσοδος «παίκτη» στο Love Island το βράδυ της Τετάρτης 19/10/2022 ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Χρήστος Σούζος από την Κέρκυρα εμφανίστηκε στο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΙ για να βρει τον μεγάλο έρωτα που ψάχνει. Μάλιστα μπήκε στη βίλα ως delivery φέρνοντας το πρωινό

«Είμαι προπονητής κολύμβησης, ναυαγοσώστης, κομμωτής, έχω τελειώσει μαγειρική και λατρεύω το τραγούδι. Είμαι δραστήριος, δυναμικός, μου αρέσει να κάνω σχέσεις κι έχω πολύ ερωτισμό. Το μόνο μου ελάττωμα είναι ότι είμαι νευρικός αλλά κατά τα άλλα superman, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι γυναίκες βρίσκουν επάνω ελκυστικό τα μάτια μου, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι το λέγειν μου. Πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα κι ελπίζω να τον βρω στο Love Island.»


Τα κορίτσια εντυπωσιάστηκαν από την εξωτερική εμφάνιση του και ξεκίνησαν αμέσως τις ερωτήσεις. Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται πολύ για την ενημέρωση της Κλαούντια γιατί πεινούσε.



Από την άλλη, τα αγόρια δεν τον είδαν με καλό μάτι παρόλο που τον υποδέχθηκαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.


Αυτός που φάνηκε να ζηλεύει περισσότερο ήταν ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος ένιωσε πως απειλείται η σχέση του με την Αναστασία.


Κορίτσια και αγόρια στη βίλα επιχείρησαν να κάνουν προξενιό την Κατερίνα στον Χρήστο.


Το ζευγάρι που δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα ήταν το αγαπημένο του κοινού, Αλέξανδρος και Χριστίνα, οι οποίοι απόλαυσαν το ραντεβού τους στα Κανάρια Νησιά.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: