Για την άσχημη συνεργασία που είχε στο παρελθόν αλλά και τα χρήματα που της χρωστούν από διάφορα πρότζεκτ που συμμετείχε μίλησε η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» έκανε μία μικρή αναδρομή στην πορεία της στην υποκριτική και θυμήθηκε μία κακή συνεργασία που είχε στο παρελθόν.

Μου άλλαξαν το νούμερο που είχα

«Έφυγα στην τζενεράλε σε μια δουλειά γιατί μου άλλαξαν ένα νούμερο που είχα. Την άλλη μέρα έγινε χαμός. Με έπαιρναν τηλέφωνο, πήγα αλλά ήταν μια χρονιά δύσκολη. Μετρούσα, όπως οι φαντάροι» είπε αρχικά.

Πάντα ήμουν ριγμένη

Στη συνέχεια των δηλώσεών της, ρωτήθηκε για το αν της χρωστούν χρήματα. Σε αυτό απάντησε: «Μην ρωτάς εμένα για υπέρογκα ποσά, δεν έχω καμία σχέση με το είδος. Πάντα ήμουν ριγμένη σε αυτό το κομμάτι. Μου χρωστάνε, δεν θέλω να το θυμάμαι.

Ο πόλεμος της αφίσας 

Με τα σημερινά δεδομένα μου χρωστάνε 15.000 – 20.000 ευρώ, είναι πολλά για εμάς. Αδικημένη δεν ένιωσα. Μια φορά σε μια δουλειά πήραμε μια άλλη συνάδελφο κι είπε για να παίξω, θέλω να μπω πάνω από την Φιλίνη. Εγώ για να μην χαλάσει η δουλειά είπα ε και τι έγινε τώρα; Εγώ είμαι ακόμα εδώ στη δουλειά κι αυτήν δε δουλεύει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: