Η Δήμητρα Ματσούκα για δεύτερη φορά βρίσκεται στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη θεατρική στην παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» που παρουσιάζεται στο Μικρό Παλλάς.

Το βράδυ της Τετάρτης 19/10/2022 στη γενική πρόβα βρέθηκαν δημοσιογράφοι και κάμερες εκεί με τη Δήμητρα Ματσούκα να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου, ο οποίος είχε πει πως στο παρελθόν του είχαν χρεώσει σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα. Η ίδια σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ κακή με τα ονόματα και δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο. Ποιος είναι; Σας απαντάω και ελπίζω ο άνθρωπος να μην με παρεξηγήσει, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή με τα ονόματα» απάντησε με αμηχανία η Δήμητρα Ματσούκα.


Για τα κλάματα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Συνέβη το εξής και μου έκανε μεγάλη εντύπωση χθες που πήγα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Είχε μπει κάτι στο μάτι μου και δάκρυζα και το σχολιάσαμε γελώντας αυτό και οι δυο. Το διάβασα παντού και μάλιστα σε sites δημοσιογραφικά, σοβαρά ας πούμε, «ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Ματσούκα», «δάκρυσε στην εκπομπή». Εγώ που δεν κάνω λοιπόν συχνά story, φανταστείτε τι έπαθα που ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Όχι, δεν έκλαψα σε καμία εκπομπή».

«Είναι αστείο τώρα που μιλάμε για αυτό αλλά είναι όμως ενδεικτικό του πως λειτουργούν τα media σήμερα σε αυτή τη χώρα» πρόσθεσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα.

Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα λόγια της Δήμητρας Ματσούκα με τους συνεργάτες της, εκφράζοντας έντονα τη διαφωνία της με τη στάση της ηθοποιού.

«Γιατί τέτοιον εκνευρισμό. Ο Πάνος Σταθακόπουλος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, πολύ γνωστός, ο τρόπος που επέλεξε να απαντήσει ήταν περίεργος. Το ότι είναι ένα sex symbol που κατά καιρούς της έχουν χρεώσει σχέσεις κι αυτό την ενοχλεί, την καταλαβαίνω. Παραείμαι ευαίσθητη γιατί τον συμπαθώ πολύ. Σε μια πιάτσα 10 ηθοποιών δεν ξέρεις τον Σταθακόπουλο που είναι από τη μια επιτυχία στην άλλη, τι να πω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: