Η νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro» έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο MEGA, συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές και σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα, με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

H νεαρή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, «έκλεψε» με τη σειρά της τις εντυπώσεις. Στην υπόθεση του «Maestro», η Κλέλια είναι 19 ετών και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο.

Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της.

Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη και αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Ορέστη θα της ξυπνήσει τον πρώτο αληθινό έρωτα και τη θέληση να τον διεκδικήσει.



Η Κλέλια Ανδριολάτου, μίλησε στο protothema.gr για την επιτυχημένη σειρά. Στην ερώτηση για το πώς είναι να δουλεύει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η ηθοποιός απάντησε: «Είναι σαν μουσική. Είναι πάντα δίπλα μας, μας συντροφεύει, μας δημιουργεί συναισθήματα, και θέλουμε πάντα να την ακούμε».

Στο αν υπάρχουν κοινά σημεία με εκείνη και τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, ανέφερε τα εξής: «Η “Κλέλια” είναι ένα πλάσμα που παλεύει με τη συμβατικότητα. Την καθοδηγεί το φως, ο έρωτας, το πάθος για ζωή. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κοινός παρονομαστής ανάμεσα μας, κυρίως στο βλέμμα με το οποίο παρατηρούμε τη ζωή».

Θα δούμε ανατροπές στην ιστορία του Maestro;

«Ο “Maestro” είναι η ζωή. Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν ανατροπές, αμφιβολίες, φόβοι, ανησυχίες. Ο έρωτας από μόνος του είναι μία τραμπάλα. Δεν ξέρεις ποτέ από που θα γείρει, ελπίζεις πάντως να μην πέσεις ποτέ».

Η συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ

«Είναι η οικογένεια, που επιλέγω να έχω στη δουλειά μου. Τρυφερότητα, αγάπη, νοιάξιμο. Η ομάδα είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός αυτής της δουλειάς».



«Maestro»: Η περίληψη του 2ου επεισόδιου - με τίτλο «Άρνηση»

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Maestro - Πέμπτη 20/10 22:40 

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: