Συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Πώρος και αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, τον λόγο που δεν έχουν πλέον σχέσεις, αλλά και τα πέντε παιδιά του.

Ο φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του.

Έχω έξι αδέρφια και πέντε παιδιά

«Δεν ήταν αυστηροί. Η μητέρα μου ήταν ελεύθερο πνεύμα. Έχω έξι αδέρφια, με μερικά δεν έχω κοινά βιώματα. Έχω πέντε παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους», είπε αρχικά.

Για το GNTM και το My Style Rocks

«Θα έκανα μια συνάντηση. Ήμουν guest κριτής στο America's Next Top Nodel. Θα άλλαζα πολλά στο ελληνικό GNTM, κάποια πράγματα είναι τραβηγμένα ή δεν χρειάζονται και άλλα που θίγουν την αξιοπρέπεια των παιδιών. Το ριάλιτι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνεις ένα μοντέλο να κλαίει».

Έχει τελειώσει το θέμα με την σύζυγό μου

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία δεν έχει επαφές εδώ και κάποια χρόνια. «Πέρασα από κακοτοπιές, αλλά δεν κόλλησα σε κάτι. Έχει τελειώσει το θέμα με την σύζυγό μου, υπήρξε μια απάτη, δεν αποκαθίστανται οι σχέσεις μας. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε κλείνοντας ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: