Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίµος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαµάκη, ετοιµάζονται πυρετωδώς για τη βάπτιση της 11 µηνών κορούλας τους, που θα γίνει πιθανότατα τον προσεχή Νοέµβριο. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η µικρή θα ονοµαστεί Ισαβέλλα, κάτι που επέλεξε το ζευγάρι, αφού δεν ακολούθησε τον παραδοσιακό τρόπο, να πάρει το όνοµα από τους παππούδες ή τις γιαγιάδες.

«Ήρεμο παιδάκι»

«Η Ισαβέλλα είναι ίδια όπως όταν ήµουν εγώ µωρό. Είναι πάρα πολύ ήρεµο κοριτσάκι, ξέρει ακριβώς πώς θα πάρει αυτό που θέλει. ∆εν κλαίει καν σχεδόν ποτέ. Χαµογελάει συνέχεια, ξεκαρδίζεται. Εχει αρχίσει και ζητάει σιγά-σιγά τον πατέρα της, γιατί αρχίζει και καταλαβαίνει. Η αδυναµία της είναι ο γιος µας, ο Βασίλης. Ο Σίµος είναι πολύ τρυφερός µαζί της. Λέµε το Μυστήριο να γίνει στην εκκλησία όπου παντρευτήκαµε. Θα καλέσουµε λίγους φίλους και συγγενείς», εξοµολογείται η Ελισάβετ Κατσαµάκη.

Ο Σίµος Κεδίκογλου και η αγαπηµένη του, πρώην µοντέλο και νυν φωτογράφος, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2018 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Ακρόπολη. Στον γάµο τους ήταν παρόντες πολλοί βουλευτές της Ν.∆., ανάµεσά τους η Ελενα Ράπτη, αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, επιχειρηµατίες και παράγοντες του τραπεζικού και του καλλιτεχνικού κόσµου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 22 Οκτωβρίου 2022