Σε ένα περιστατικό που την έκανε έξαλλη αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/10/2022 η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega, μιλώντας με τους συνεργάτες της, θέλησε να τους διηγηθεί σε ένα περιστατικό που την εξόργισε, όταν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δέχτηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από μία διαδικτυακή φίλη του.

Με έκανε έξαλλη - Είναι θρασύτατο

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη.

Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν... Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα. Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”.

Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει

Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: