Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Υρώ Μανέ το πρωί της Τετάρτης 26/10.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φαινόμενο των κακοποιητικών συμπεριφορών στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

«Θα μπορούσα να πω παραπάνω πράγματα τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν είπα, γιατί αυτό το πράγμα έπρεπε να πάρει την οδό που του άξιζε. Την πήρε, αυτό που ήθελα να κάνω δεν ήταν διεκδικήσω χρήματα ούτε να προχωρήσω δικαστικά. Εγώ ήθελα να το κάνω ορατό, να είμαι καλά με τη συνείδησή μου και να μπορώ να κοιτάω το παιδί μου στα μάτια. Δεν ήθελα να βγω στα κανάλια και να γίνω βορά», ανέφερε η Υρώ Μανέ.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μη στέκεται δίπλα στις γυναίκες που έχουν υποστεί απαράδεκτες συμπεριφορές, είναι αχαρακτήριστο όλο αυτό. Νιώθω μία βαθύτατη θλίψη και απελπισία γιατί με τρομάζει το πού πάει αυτή η κοινωνική συνθήκη».

Στο ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν, η Υρώ Μανέ απάντησε: «Δες το παρελθόν μου, για να σου δηλώσει το παρόν και το μέλλον μου. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη».