Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
marios_iordanou
Lifestyle

Μάριος Ιορδάνου προς Κώστα Τσουρό: «Δεν έχεις ιδέα - Η γνώμη σου περιττεύει» (Βίντεο)

Η απάντηση του δημοσιογράφου με αφορμή παλιότερες δηλώσεις για τον σκύλο του ηθοποιού

Στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «MEGA καλημέρα» μίλησε ο καταξιωμένος ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, στην αγάπη του για τον σκύλο του αλλά και στην «κόντρα» με τον Κώστα Τσουρό.

Ο ηθοποιός αποκαλεί τον σκύλο παιδί του, κάτι το οποίο είχε σχολιάσει και στο παρελθόν ο Κώστας Τσουρός και θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με αυτό στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

«Όταν έπαθα 3-4 εγκεφαλικά επεισόδια έλεγα στη Σόφη στη γυναίκα της ζωής μου, ότι θέλω να με γυρίσει πίσω για να πάρω μια αγκαλιά τον σκύλο μου» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

«Ο σκύλος μου ο Μπράντο είναι το παιδί μου και όλοι λένε: “Μάριε, είναι δυνατόν… παιδί τον σκύλο; και λέω: “Ναι παιδί τον σκύλο μου και σε όποιον αρέσει”. Μάλιστα ο Κώστας ο Τσουρός είχε βγει και το είχε σχολιάσει. Τσουρέ δεν έχεις ιδέα. Εφόσον εγώ τον νιώθω παιδί μου, η δική σου γνώμη περιττεύει. Και η γνώμη όλων περιττεύει» ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου για τα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος.


Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα της συνέντευξης του Μάριου Ιορδάνου, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε πει ο Μάριος Ιορδάνου τότε και τι είχα σχολιάσει. Θυμάμαι όμως ότι είχε σχολιάσει ότι είναι παιδί του το σκυλί, αλλά ακριβώς δεν θυμάμαι τι είχα πει, λυπάμαι. Φυσικά και η γνώμη μου περιττεύει για τον Μάριο Ιορδάνου, απλά ξέρεις πως όταν κάποιος δίνει μια συνέντευξη, αυτοί που παρουσιάζουν μια εκπομπή θα πουν την άποψή τους. Για κάποιους περιττεύει για κάποιους όχι» είπε ο Κώστας Τσουρός.