Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και με αφορμή μια συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά για τον σεβασμό που λείπει από την ελληνική τηλεόραση, έδωσε ένα παράδειγμα με την Ελένη Μενεγάκη και την τελευταία της εκπομπή στον Alpha όταν αποφάσισε να κάνει μια παύση από την τηλεόραση.

Η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στον Alpha

«Εμένα η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha ήταν κάτι πολύ λυπηρό γιατί αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν. Και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό. Εκτός από λίγους εκεί».

Η Ελένη ήταν στεναχωρημένη και ορισμένοι έβγαζαν selfie

«Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη και ένα περιβάλλον από ανθρώπους που κοιτούσαν να βγάλουν selfie, έβλεπαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι. Έτσι το είδε η δική μου ματιά».

Συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά

«Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν έχει λείψει ούτε μια μέρα γιατί ήταν άρρωστη, περνά μια δύσκολή στιγμή.

Ας ήταν λίγο πιο ήσυχοι. Δεν θυμάμαι καν ποιοι ήταν, δε μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: