Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρία Καβογιάννη.

Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές ερμηνείες τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους αποκάλυψε πως όταν της προτάθηκε για πρώτη φορά να μεταπηδήσει από την κωμωδία στο δράμα, φοβήθηκε.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή να κάνω δραματικό ρόλο. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον “Κόκκινο κύκλο”  Κοκκινόπουλου. Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν ότι η φωνή μου μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό. Είχα όμως πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν για να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και κάτι δραματικά. Εγώ περνάω καλά και στα δυο. Έχουν άμεση σχέση» είπε η Μαρία Καβογιάννη.

Μαζί με την ηθοποιό βρέθηκε στην ίδια εκπομπή και ο Γιώργος Καραμίχος, οι οποίοι συμμετέχουν στην νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Μία νύχτα του Αυγούστου» και νιώθουν ευγνώμονες για τη συνεργασία.

Η Μαρία Καβογιάννη τόνισε ότι «Με τον Γιώργο από την πρώτη στιγμή ένιωσα συγγενής», με τον Γιώργο Καραμίχο να συμπληρώνει: «Την είχα πάντα σε εκτίμηση, δεν κάναμε ποτέ παρέα. Πάντα μου ήταν συμπαθής και τη θαύμαζα αλλά η μοίρα μας είχε φυλάξει να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί στη σειρά». Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του και ανέφερε: «Με τον γιο μου πηγαίνουμε συχνά για ελεύθερο κάμπινγκ.

Στις αρχές του λείπει το κινητό ή το κρύο νερό αλλά του έχω εξηγήσει ότι παλιότερα ούτε εμείς είχαμε τέτοια αγαθά. Αλλά όσο περνάει η ώρα το ξεχνάς και τον έβλεπα να τρέχει στην παραλία με ένα παρεό».

Για το εάν είχε και έχει αυτοπεποίθηση μίλησε η Μαρία Καβογιάννη.

«Δεν είχα και δεν έχω αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ τυχερή για τον χώρο που βρίσκομαι και συγκινούμαι με τον κόσμο πολύ».