Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την προσωρινή διακοπή του «Εκατομμυριούχου» λόγω της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και τα «ντιβιλίκια» που επικρατούν στον χώρο του θεάματος.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο «The 2night Show» και ορισμένους καλεσμένους του που δεν έδωσαν ποτέ το παρών στο πλατό.

Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν

«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Είναι καλύτερα να έχεις ανθρώπους εκεί που ταιριάζεις και να μην έχεις δεύτερες σκέψεις για αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα και τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για τους καλεσμένους που δεν πήγαν στο «The 2night Show»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους «Ράδιο Αρβύλα» και το γεγονός ότι το παιχνίδι «Εκατομμυριούχος» διακόπηκε, λόγω της έναρξης της εκπομπής.

Το ήξερα από την αρχή

«Ήξερα από την αρχή πως αν βγουν οι "Ράδιο Αρβύλα", θα σταματήσει ο "Εκατομμυριούχος". Δεν με πειράζει τίποτα. Πλέον, θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τον Θεό, κάνω τον σταυρό μου που μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια

Στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε κατηγορηματικά ότι «όλα τα άλλα είναι για άλλες εποχές, όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια. Η ζωή είναι μικρή κι είναι γεμάτη στεναχώριες και προβλήματα, οπότε πάμε να περάσουμε καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


11111111111111