Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής 50 Cent διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, μετά τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Αυτό το βίντεο είναι (στo πλαίσιo της συμφωνίας) ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ, προκειμένου να στηρίξει χορηγικά τη συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την Κυριακή και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού προσείλκυσε χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από αυτό, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις του καλλιτέχνηστα social media.

View this post on Instagram

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 50 Cent έχει 47 εκατομμύρια followers στα social media του, ειδικά στο Instagram, και είναι ένας από τους μεγαλύτερους hip hoppers όλων των εποχών με τεράστια απήχηση παγκοσμίως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του superball στην Αμερική, μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες του είδους.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από τη συναυλία, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί όταν έκανε τη συμφωνία.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζονται οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yachting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.