Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. 

Οι δύο παλιές γνώριμες κάθισαν απέναντι η μία από την άλλη, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μιλά στην Ελένη Μενεγάκη για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

«Θα σου πω την αλήθεια, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πώς γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν από δέκα χρόνια, όπως και η μια αδερφή του, στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω…», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θέλοντας να βάλει τέλος σε όσα ακούγονται για τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί», συμπλήρωσε η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέχισε περιγράφοντας αναλυτικά τον τρόπο γνωριμίας τους. 

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Έπειτα από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη, που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του. Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα, λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει “δεν μπορώ σήμερα, αν θες πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε».

Όσο για εκείνα που την κέρδισαν στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες μ' εμένα. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει».

Επιπλέον η παρουσιάστρια σχολίασε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και αναφέρθηκε στην άγνωστη εγχείρηση που έκανε περίπου έναν χρόνο πριν.

«Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο».

Μιλώντας για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της: «Επίσης έκανα και μια επέμβαση πέρυσι, 29 Οκτωβρίου, γυναικολογικής φύσεως και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Από εκείνη την περίοδο και για κάποιο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Το λέω και για γυναίκες που προσπαθούν. Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα πώς να ανακοινώσω πως θα πρέπει να λείψω. Μου είπαν πως θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο αργότερα και λέω στον Βασίλη πως αν το κάνω αργότερα δεν θα μπορώ μετά να μείνω έγκυος άλλους έξι μήνες. Είπα θα γράψω πολλά επεισόδια και θα το κάνω στην αργία μου».

«Έλειψα από τη δουλειά μόνο δυο μέρες. Πόναγα πάρα πολύ, πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, φόρεσα λίγο φαρδιά ρούχα. Δεν θα το ξεχάσω και δεν το μετανιώνω. Με τον Βασίλη έχουμε επέτειο τον Αύγουστο. Τώρα είμαστε μαζί λίγο πάνω από δύο χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο ήμασταν συνέχεια μαζί λόγω καραντίνας», είπε, μεταξύ άλλων, η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.