Στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” βρέθηκε σήμερα ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο ηθοποιός στη συζήτηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον ρόλο του ως μπαμπάς αποκαλύπτοντας πως από μικρός είχε την επιθυμία να αποκτήσει τα δικά του παιδιά και πίστευε πως θα είναι αφοσιωμένος σε αυτά, όπως ακριβώς προσπαθεί να κάνει με τον γιο του Ιάσωνα.

«Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω παιδί, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και πίστευα, δεν το ήξερα, ότι θα είμαι, όχι καλός, αλλά αφοσιωμένος μπαμπάς, θα το δω ως λειτούργημα. Κι έτσι πηγαίνει μέχρι τώρα.
Δε θέλω να αμελήσω το παιδί μου και να το αφήσω σε πράγματα που θεωρώ ότι δε θα του κάνουν καλό. Θέλω να ζήσω μαζί του αυτά τα μικρά πράγματα, να του μαγειρέψω, να παίζουμε επιτραπέζια», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Και συμπλήρωσε, «Όταν χωρίζεις γίνεσαι κι εσύ μια μαμά. Θεωρώ ότι για τον Ιάσωνα είμαι και μπαμπάς και μαμά».

Αναφορικά με την καριέρα του και το πώς ξεκίνησε, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε: «Έφυγα από τη Δράμα και την ισχυρή δεκαετία των 20-30 δεν είχα πολλούς ρόλους. Βγήκα από τη σχολή στα 27 μου. Με πήραν για ένα κάστινγκ για μια ταινία πολύ σύντομα, πριν τη "Λούφα και παραλλαγή". Ήμουν στο 2ο έτος της σχολής. Από εκεί με είδε ο Περράκης και με πήρε στη "Λούφα" κι από εκεί άνοιξε ο δρόμος». «Ή θα ήμουν ένας άνθρωπος που θα ζούσε στην Δράμα και θα είχα ασχοληθεί με τη γεωργία ή θα ήμουν πάλι σε ένα καλλιτεχνικό κομμάτι, αλλά όχι στην υποκριτική. Ίσως να ήμουν τραγουδιστής», συμπλήρωσε.