Tο περιστατικό με μια δημοσιογράφο που φαίνεται σε βίντεο να έσπρωξε ο Θέμης Αδαμαντίδης, σχολίασε μιλώντας στη «Super Kατερίνα».

O τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη, για τα παιδιά του, ενώ τοποθετήθηκε και για την αντίδρασή του προς μια δημοσιογράφο.

«Εκείνο το πρωινό που πήγαινα σε κάποιο δικαστήριο έτσι όπως περπατούσα φάνηκε ότι πάω να αποφύγω με κάποιον βίαιο τρόπο τη δημοσιογράφο. Ήταν παρανόηση λόγω μοντάζ. Ήταν εμφανέστατο πως δεν ήταν έτσι και δεν θα έπρεπε να με κρίνει με αυτό που είδε, θα έπρεπε να το ψάξει λίγο καλύτερα», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη, λέγοντας: «Το παν είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Η σχέση μου με τη Βαρβάρα Κίρκη είναι μια χαρά, όλα είναι καλά».

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε λόγο για τα πέντε παιδιά του και σημείωσε: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που ακούγεται συνέχεια και αυτά που παίζονται στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες. Πιστεύω ότι αυτό προκαλεί μεγάλο πόνο και ανασφάλεια στα μικρά παιδιά. Εγώ πολύ σπάνια δίνω συμβουλές στα παιδιά μου, μάλλον δεν χρειάστηκε ποτέ».

Πριν από περίπου έναν μήνα ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ξανά πίσω στα δικαστήρια, για την υπόθεση που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν και συνελήφθη μέσα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον τραγουδιστή στην Ευελπίδων, με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να του αποσπάσει μια δήλωση. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εκείνος δεν απάντησε στις ερωτήσεις και έσπρωξε τη δημοσιογράφο.