Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα των εμφανίσεών τους.

Σε ζωντανή σύνδεση, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες μίλησαν για την επί σκηνής συνύπαρξή τους, αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή έδωσαν μια «γεύση» από το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει, τραγουδώντας live μερικές από τις επιτυχίες τους.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσαν ήταν και το θρυλικό και διαχρονικό ντουέτο τους «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», με τον Αντώνη Ρέμο να στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. Όπως ανέφερε, το τραγούδι αυτό είναι μία αφιέρωση κατά της έμφυλης βίας και τόνισε πως οι άνδρες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να επιβάλλουν στις γυναίκες με τη βία αυτό που εκείνοι θέλουν.

«Χαίρομαι που συναντάω την Καίτη ξανά με πραγματική αγάπη, προσμονή και φιλία. Οι σχέσεις οι πραγματικές όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζουν ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Καίτη Γαρμπή είπε ότι «είναι τόσο ευγενικός και τόσο καλός συνάδελφος, που όπου καταρρέω εγώ, είναι όρθιος ο Αντώνης». Και οι δύο καλλιτέχνες δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους να κάνουν πρεμιέρα και να μοιραστούν με τον κόσμο όσα έχουν ετοιμάσει.