Aρκετά περιπαικτικά σχόλια είχε δεχθεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης, την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ντόλτσε Βίτα», όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν, λόγω του γεγονότος ότι ο ρόλος του απαιτούσε να φιλά την Άννα Παναγιωτοπούλου, με την οποία τους χώριζε μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Δέχτηκα τρομερό bullying το 1995 με το Dolce Vita. Με σταματούσαν γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν: "Δεν ντρέπεσαι; Πώς τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;". Κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν μου έλεγε κάποια κυρία "μα πώς τη φιλάς αυτήν τη μεγάλη;", της έλεγα: "Θέλεις να σου δείξω";», είπε στο τέλος της συνέντευξής του.

Αρχικά, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα της πατριαρχίας, για την οποία ανέφερε πως «έφερε σε αδιέξοδο τον πλανήτη μας. Πρέπει να έρθει ισορροπία μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, μέσα του ο καθένας να βρει τις δύο αυτές πλευρές. Το πρότυπο του macho άντρα δεν με τράβηξε ποτέ. Φιλόδοξος ναι, ήμουν. Αλλά macho όχι. Και σε αυτό με βοήθησε και ο πατέρας μου. Το macho πρότυπο πάει μαζί με το ποιος είναι ο πρώτος της παρέας, το κοκοράκι. Πάει με τα ανταγωνιστικά σπορ, ότι ο καλύτερος κερδίζει, ο θάνατός σου η ζωή μου».