Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» ήταν ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση Μπεντ.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μπούλινγκ που βίωσε σε μικρότερη ηλικία λόγω των κιλών του.

«Έχω υποστεί bullying για τα κιλά μου και τώρα έχω υποστεί bullying επειδή έχω αδυνατίσει πολύ. Μου το λένε όλοι και λέω, παιδιά, ναι έχω αδυνατίσει. Δηλαδή παχαίνεις και σου λένε πως είσαι παχουλός, αδυνατίζεις και σου λένε πως έχεις αδυνατίσει. Ήμουν πολύ αδύναμος σαν παιδί και πιο μικρός, ψυχικά δεν είχα τόσο μεγάλο σθένος για να τους απαντήσω όταν με αποκαλούσαν χοντρό, μπούλη, πατάτα και όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα σκέφτομαι πως αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να τους αντιμετωπίσω και να τους απαντήσω με σθένος. Τώρα, ας πούμε, τα ακούω ή ακούω πως ένας άντρας ομοφυλόφιλος θέλει να ντύνεται γυναικεία και δεν πιστεύω ότι το 2022 συμβαίνουν όλα αυτά», πρόσθεσε.

«Πρέπει να καταλάβουμε πια ότι το διαφορετικό είναι κάτι αποδεκτό τελείως και όχι μεμπτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και ότι θέλει, αρκεί να μην προσβάλλει τον άλλον», συμπλήρωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.