Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε μεταξύ και για την προσωπική του ζωή. Ο φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και για τον ερχομό των παιδιών του.

Όσον αφορά στη σύζυγό του ο Δημήτρης Σκουλός, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η γνωριμία τους, όσο εκείνη ήταν μαθήτρια.

H Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι. Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια, όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της (…) Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου» αποκάλυψε.

«Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον και ίσως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι και τι δικαίωμα δίνεις εσύ στον άλλον» ανέφερε στη συνέχεια για τη σχέση τους ο Δημήτρης Σκουλός,.

Επιπλέον ο ο Δημήτρης Σκουλός, μίλησε και για τα παιδιά του, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τα μεγαλώνουν.

«Η Τζέλα έχει αναλάβει το διάβασμα της μεγάλης στο σπίτι και είναι αυστηρή. Είναι δέκα χρονών η μεγάλη μας κόρη. Εγώ δεν χαλάω χατίρι. Η Τζέλα δεν θυμώνει εύκολα, αλλά είναι πολύ της επανάληψης. Εγώ έχω μάθει στην μεγάλη πως δεν μπορεί ο μπαμπάς να λέει κάτι 15 φορές».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Στην τηλεόραση πολλές φορές άνθρωποι που δεν θα έπρεπε, γεμίζουν έπαρση


Ούτε κρατάω κακία για το GNTM, ούτε είμαι ο «απατημένος σύζυγος»


Ο Δημήτρης Σκουλός για το περιστατικό με συμμαθητή του που έβαλε τα κλάματα