Νέα αρχή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram ανακοίνωσε πως ξεκινά μια νέα ζωή για εκείνη, μετά τον χωρισμό της, από τον σύντροφό της λίγους μήνες μετά την αναβολή του γάμου τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με το γνωστό μοντέλο να μην επιθυμεί να δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα.Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Καινούργια ζωή»

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, καθώς μετακόμισε στο νέο της σπίτι.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε αρχικά στο πρώτο βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι.

Σε επόμενη ανάρτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.