Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς προέκυψε μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

Η γνωστή Instagrammer χώρισε πριν λίγο καιρό με τον σύντροφό της, ενώ ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το πρώην ζευγάρι ζούσε μέχρι πρόσφατα κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη συχνά μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινή τους ζωή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητα του συντρόφου της.

Η ίδια είχε ανακοινώσει λίγο μετά τον χωρισμό τους πως σκοπεύει να μετακομίσει σε νέο σπίτι, γεγονός που αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για εκείνη.

Με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδειξε στο κοινό της τις ετοιμασίες που έχει κάνει, με το σπίτι της να είναι γεμάτο κούτες που περιέχουν τα προσωπικά της αντικείμενα.

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ακούγεται να λέει: «Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό που τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει. Να σας δείξω τώρα τι επικρατεί. Δεν έχω χειρότερο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, θετικά για το τι πάμε να χτίσουμε. Θα περάσει και η σημερινή ημέρα και έρχονται ακόμα καλύτερες».

Στο βίντεο έγραψε: «Πού θα πάει; Θα ξημερώσει. Δόξα τον Θεό πρέπει να λέμε».