Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο στη ζωή της.

H 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε πριν λίγους μήνες από το Κολέγιο Αθηνών και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική σε σχολή στο Λονδίνο.

Ωστόσο η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της στα social media.

Ποιος άντρας της έχει κλέψει την καρδιά της

Το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά της 18χρονης Μελίνας είναι ο γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες που η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, στο story που ανέβασαν στο Instagram έκανε tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.



Ο ίδιος την έχει ήδη επισκεφτεί στο Λονδίνο ενώ σχόλια στο Instagram, όπως «mine (δικός μου)» ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.




Μάλιστα, το Σάββατο σε αγώνα βόλεϊ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και πρόεδρος.



Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram, από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.