Οι 16 διαγωνιζόμενες έφτασαν στο σημείο της φωτογράφισης και εκεί τις περίμεναν ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Η φωτογράφιση έγινε σε μια βίλα η οποία έμοιαζε με ανάκτορο καθώς το concept ήθελε τα κορίτσια να μεταμορφώνονται σε Μαρία Αντουανέτα. Ωστόσο, η βίλα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές που κάτι τους θύμισε, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που τη βλέπαμε στην ελληνική τηλεόραση.

Η βίλα του GNTM ήταν το σπίτι της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου στο «Παρά πέντε»
Οι χρήστες του Twitter αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά εξαιρετικά παρατηρητικοί και έκαναν την αποκάλυψη. Το σπίτι όπου βρέθηκαν τα μοντέλα του GNTM 5 για τις ανάγκες τις φωτογράφισης είναι η ίδια έπαυλη στην οποία έμενε η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη) στην αγαπημένη σειρά «Παρά Πέντε».



Υπέροχος κήπος, τεράστιοι χώροι, ψηλά ταβάνια και πολυέλαιοι σε μια έπαυλη που φυσικά διέθετε και ασανσέρ για την εσωτερική πισίνα. Η βαθύπλουτη Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου δεν θα μπορούσε να μένει σε τίποτα λιγότερο από ένα σπίτι που μοιάζει με παλάτι. Το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια του GNTM που κλήθηκαν να φωτογραφηθούν εμπνευσμένες από το στιλ της Μαρίας Αντουανέτας.




@the.makmak

♬ Arcade - Duncan Laurence

Μάλιστα αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο σπίτι. Στο ίδιο κτίριο έχουν τηλεοπτικές σειρές όπως το «Άγγιγμα ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη και εκεί φιλοξενούνταν ο τηλεοπτικό Μίλτος από το «Κόκκινο Ποτάμι».

@the.makmak

♬ Arcade - Duncan Laurence