Ο Σταύρος Ιωαννίδης φαίνεται πως γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή έπειτα από το διαζύγιο με την Άννα Μπουσδούκου. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2013, όταν η δημοσιογράφος είχε αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε μια ρομαντική τελετή παρουσία στενών συγγενών και φίλων στην Αντίπαρο.

Η είδηση του χωρισμού τους ήρθε το 2021, ωστόσο οι δυο τους έβαλαν τέλος στο γάμο τους πολύ νωρίτερα, φροντίζοντας να κρατήσουν το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, το φθινόπωρο του 2019, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι είχε ήδη πάρει την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μακριά από τα φώτα

Η Άννα Μπουσδούκου, μάλιστα, από τη στιγμή που αποχώρησε από τα τηλεοπτικά πλατό το 2016, ξεκινώντας συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα. Όπως όλα δείχνουν, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είναι ξανά ερωτευμένος, με τη δημοσιογράφο Μυρτώ Τριχείλη, με την οποία μοιράζονται μάλιστα συχνά στιγμιότυπα από τοποθεσίες που επισκέπτονται μαζί, στα stories των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media.