Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο του Covid, που συνέπεσε με τον χωρισμό της.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας», η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ήρθε ο Covid κι είμαστε καλλιτέχνες, οπότε το πρώτο 8μηνο δεν παίρναμε ούτε τα 500 ευρώ. Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι άντε να βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό», ενώ πρόσθεσε για τον πρώην σύντροφό της: «Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς κάποιον στον δρόμο, όταν έχεις ένα παιδί κι είστε μαζί 20 χρόνια».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ξεκίνημά της από τη σειρά «Εκείνες κι εγώ».

«Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε αυτή τη χώρα είναι να σου προτείνουν συνεχώς το ίδιο, όταν κάνεις κάτι επιτυχημένο, με το οποίο ταυτίζεσαι. Εγώ έκανα την αντίστασή μου σε αυτό. Ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα κι είπα όχι στους ρόλους που έμοιαζαν πολύ», είπε χαρακτηριστικά.


γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», την πορεία της στον χώρο αλλά και τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της.