Για το «Παρά Πέντε», αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη απάντησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα η Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όταν είχε καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, είχε αποκαλύψει: «Είναι ο cameraman κουμπάρος μιας ηθοποιού και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λέει πράγματα ακατονόμαστα και όταν το παίρνει χαμπάρι λέει την ατάκα…».

«Ε, μα, όμως, είναι καταπληκτική, είναι υπέροχη», συνέχισε η Σμαράγδα Καρύδη και πρόσθεσε: «Της έκανα νόημα γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι». «Όταν είσαι σ' έναν χώρο τέτοιο, γίνονται πράγματα, γιατί οι ηθοποιοί είναι περίπλοκες περιπτώσεις», σημείωσε η Σμαράγδα Καρύδη.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης το έχει κλείσει αυτό

«Θα έκανα ξανά το "Παρά Πέντε", με τεράστια χαρά. Για τον Γιώργο Καπουτζίδη, όμως, έχει κλείσει αυτό. Γιατί του λείπουν κάποια πρόσωπα που "έφυγαν" έτσι κι αλλιώς», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Είχαμε γελάσει πάρα πολύ -  Ήταν καταστροφή

Για την αποκάλυψη που είχε κάνει πρόσφατα η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε: «Εκεί είχαμε γελάσει πάρα πολύ, ήταν καταστροφή. Λέγαμε για κάποιον, σχολιάζαμε, κριτικάραμε κάτι που απαγορεύεται. Και ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κουμπάροι οι άνθρωποι αυτοί».

Άξιος και τεράστιος ηθοποιός ο Κιμούλης

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε: «Άμα λύθηκαν οι καταγγελίες, με χαρά να επιστρέψει. Είναι ένας άξιος και τεράστιος ηθοποιός».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: