Η Νεφέλη Μεγκ βρέθηκε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής, «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η νεαρή δικηγόρος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισε και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία. Έλεγα ''όχι'' σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί δεν ήθελα να φάω και να πιω, έχασα πολλά πράγματα».

«Μου πήρε πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι έχω πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία. Όταν το συνειδητοποίησα, πήγα σε ψυχολόγο και διατροφολόγο».


Γιατί έφυγε απο την εκπομπή της Μπακοδήμου

Στη συνέχεια εξήγησε πως βίωσε την τηλεοπτική της εμπειρία, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Γεια σου», αλλά και τον λόγο που αποχώρησε.

«Δεν είχα καϊλα να είμαι στο πάνελ, εγώ πήγα να κάνω τα γκάλοπ. Τα τηλεοπτικά τερτίπια δεν τα έχω μάθει και λειτουργεί λίγο περίεργα το σύστημα. Η τηλεόραση κι ότι έχει να κάνει με το θέαμα μου αρέσει. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά γινόταν στην υλοποίηση. Από ότι κατάλαβα ήταν όλοι σε μια νεφέλη, σε ένα σύννεφο.



Δεν ήθελα να είμαι στο πάνελ. Έφυγα κι ήταν φοβερά φιλικοί όλοι. Όλοι ήταν υπέροχοι» ανέφερε η Νεφέλη Μεγκ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δεν είμαστε μονογαμικοί, είμαστε πολυγαμικοί από τη φύση μας, κοινωνικά είμαστε μονογαμικοί, μέχρι τα 35 πρέπει ο άνθρωπος να ζήσει..