Αυτή η όμορφη αστυνομικός έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που παρακαλούν να τους περάσει χειροπέδες.

Η Νταϊάνα Ραμίρεζ, που ανακηρύχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η «πιο όμορφη αστυνομικός του κόσμου», μιλάει για την καριέρα της στην καταπολέμηση του εγκλήματος, λέγοντας ότι είναι «τιμή» της που υπηρετεί στο Σώμα.

Η Κολομβιανή αστυνομικός περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν, που κάποτε θεωρούνταν η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο, αλλά λέει ότι δεν θα εγκατέλειπε την καθημερινή της δουλειά για να γίνει μοντέλο ή influencer.


«Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, γιατί χάρη σε αυτόν τον θεσμό είμαι αυτό που είμαι», δήλωσε στο JamPress, για να συνεχίσει: «Οφείλω τα πάντα στην Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα».

Η Νταϊάνα Ραμίρεζ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το επάγγελμα του αστυνομικού για να γίνει influencer, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν σημαντικό αριθμό follower στο Instagram, όπου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της φορώντας τη στολή της.

Η εντυπωσιακή γυναίκα έχει 393.000 followers στο Instagram και μόλις προτάθηκε για την καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική Influencer της χρονιάς στα βραβεία Instafest, τα οποία έχουν στόχο να αναγνωρίσουν επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο με μεγάλο κοινό.


«Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα», είπε ξετρελαμένη για τη διάκριση η Νταϊάνα Ραμίρεζ. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας».

Κάθε μία από τις φωτογραφίες της Νταϊάνα Ραμίρεζ κατακλύζεται από σχόλια ανδρών που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την κούκλα αστυνομικό.


Άλλοι υποστήριξαν ότι δεν ήταν μόνο η ομορφιά της αστυνομικού που την έκανε τόσο γοητευτική, αλλά και το γεγονός ότι ήταν πρόθυμη να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο για να προστατεύσει τους συμπολίτες της.

Ένας άλλος θαυμαστής της έγραψε για τα συνολικά της προσόντα: «Αποτελεσματική, αφοσιωμένη, παθιασμένη και όμορφη, τι περισσότερο θα μπορούσες να ζητήσεις;».