Την πρώτη τοποθέτηση στη δημόσια κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρόγιαννη, με την απάντηση που γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου ‑ Πετρόγιαννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Πριν από λίγες ώρες οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν αιχμηρά λόγια, μέσω Twitter, και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Φωτεινής Πετρόγιαννη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την εμφάνιση της τελευταίας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η απάντηση της εγκυμονούσας παρουσιάστριας ήρθε μέσα από το Twitter και εκεί ήταν που ξεκίνησε ένα ανεξέλεγκτo πινγκ πονγκ αναρτήσεων και σχολίων.

Δείτε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη - Χαίρομαι που βλέπω τη Σπυροπούλου να ντρέπεται - Tην καλώ δημόσια στην εκπομπή μου (Βίντεο)

Λίγες μόλις ώρες μετά, η Φωτεινή Πετρόγιαννη μίλησε με τον Κώστα Τσουρό, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, και ο δημοσιογράφος μετέφερε τα λόγια της στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.


Η φιλία που ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά, γιατί εκείνη την ώρα έγραφε στο twitter. "Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου" είναι τα ακριβή της λόγια», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: