Έναν διαφορετικό ρόλο είχαν χθες οι τέσσερις κριτές του «The Voice» με μοναδικό σκοπό να έρθουν πιο κοντά στους παίκτες, να τους διεκδικήσουν, να τους κάνουν να νιώσουν πιο χαλαροί αλλά και πιο οικεία.

Την αρχή έκανε ο Πάνος Μουζουράκης όταν στην σκηνή βρισκόταν η Νάντια, για την οποία η καρέκλα του Σάκη και η δική του είχαν γυρίσει. Και όταν ήρθε η σειρά του να την διεκδικήσει, εκείνος δεν έμεινε στα λόγια αλλά πέρασε στις πράξεις. Σηκώθηκε και αφού την πλησίασε άρχισε να τραγουδά μαζί της, δημιουργώντας ένα όμορφο ντουέτο. Φυσικά, με αυτόν τον τρόπο κατάφερε τον σκοπό του, καθώς έκανε την παίκτρια να τον επιλέξει.


Στη συνέχεια, από τα λόγια στις πράξεις πέρασε όχι μόνο ο Πάνος αλλά και οι άλλοι τρεις κριτές. Όταν η Παυλίνα τελείωσε το τραγούδι της έδειχνε ότι το άγχος πάνω στην σκηνή δεν την είχε εγκαταλείψει. Τότε, ο Σάκης, ο Κωνσταντίνος, η Έλενα και ο Πάνος, δείχνοντας ότι δεν είναι μόνο κριτές, ανέβηκαν στην σκηνή, σχημάτισαν μια φοβερή μπάντα με την Παυλίνα, τραγούδησαν μαζί της και φυσικά την έκαναν να χαλαρώσει.


Μετά από λίγο, όμως, οι πράξεις έδωσαν τη θέση τους στις αναμνήσεις. Η Δάφνη τραγούδησε αλλά μόλις είπε την καταγωγή της προκάλεσε όμορφα συναισθήματα στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η νεαρή παίκτρια είπε ότι κατάγεται από το Μεσολόγγι και τότε ο Κωνσταντίνος είπε ότι είναι η μητέρα του από το Μεσολόγγι. Όπως είναι λογικό, αμέσως του ήρθαν μνήμες από το μέρος που πέρασε πολλά καλοκαίρια εκεί με την ιδιαίτερη μουσική σχέση που είχε με τη γιαγιά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: