Η αδερφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, Πατρίσια, αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακόμα, υποστήριξε ότι περνάει δύσκολα στα οικονομικά της, τονίζοντας ότι έχει καταστραφεί και ότι εδώ και τρία χρόνια φυτοζωεί.

«Είμαι απένταρη και η αδελφή μου δεν με βοηθάει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πατρίσια στην τηλεοπτική εκπομπή «Socialite».

«Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα παιδιά μου, όχι εγώ. Εξάλλου, ένα κομμάτι ψωμί μπορώ να φάω, αλλά τα παιδιά μου, που είναι τα ανίψια της. Μερικές φορές έχω αρκετά για να φάω, μερικές φορές όχι. Μερικές φορές έχω αρκετά για να πληρώσω το νοίκι, μερικές φορές όχι. Ως αδελφή δεν τα περιμένω όλα αυτά», πρόσθεσε.


Ένταση στην οικογένεια της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Από τον θάνατο του πατέρα του, η ένταση μεταξύ των δύο κοριτσιών αυξάνεται σταδιακά. Ωστόσο, η ίδια δεν δίστασε να στείλει ένα απελπισμένο μήνυμα στην αδελφή και τον γαμπρό της, Ρονάλντο.

«Τζορτζίνα, χρειάζομαι βοήθεια, είσαι η αδελφή μου», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι δεν έχει καμία υποχρέωση και ευθύνη, αλλά, αφού είναι υποστηρικτική και τόσο καλή με τους άλλους, τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι με τα ανίψια και τις ανιψιές της. Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, να είσαι με τα ανίψια σου», κατέληξε.