Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, για τη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στη δεύτερη ημέρα των επιδείξεων της Εβδομάδας Μόδας στο Ωδείο Αθηνών και αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και στην κόρη της Μαρία Βοσοκοπούλου

«Η "Γη της Ελιάς" είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της, αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Μιλώντας για τη viral σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου στη «Γη της Ελιάς»: «Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό, ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου».

Όσο για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Η κορούλα μου, μού απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου και για όλα τα παιδιά, που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».