Με αφορμή την εμφάνισή του με την Ιλάειρα Ζήση αυτό το Σάββατο στο «J2US», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξομολογήθηκε πως «μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει την ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι, αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό».


«Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος. Τώρα καλούμαι αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου, είμαι συγκινημένος, να το αντιμετωπίσω.

Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο και είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες και αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying», είπε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε "αγοράκι μου, εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι". Δεν μπορώ να πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι και είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: