Για τα παιδικά της χρόνια, τον πατέρα της αλλά και την επιθυμία που είχε παλιά να γίνει ηθοποιός μίλησε η Έλενα Γαλύφα.

Η hostess των υποψήφιων μοντέλων του «GNTΜ» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση που είχε ως παιδί με τη μητέρα της.

Eίχα ωραία παιδικά χρόνια

«Μεγάλωσα μια χαρά με τους γονείς μου, είχα ωραία παιδικά χρόνια, αν και μου δημιούργησαν πολλά πράγματα. Δηλαδή ήμουν παιδί του "τι θα πει η κοινωνία" και το έχω αυτό ακόμα και σήμερα αυτό», είπε αρχικά.

Δοκίμαζα τα ρούχα της μαμάς μου

«Ήμουν κορίτσι που θα χωνόμουν στην ντουλάπα της μαμάς και θα δοκίμαζα τα ρούχα της. Ήμασταν σαν φίλες, γιατί είχαμε πολύ μικρή ηλικιακή διαφορά», συμπλήρωσε.

Ήθελα να γίνω ηθοποιός

Όπως ανέφερε παρακάτω, η επιθυμία της, όταν ήταν μικρή, ήταν να γίνει ηθοποιός. «Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά είχα πάρα πολύ αυστηρό περιβάλλον. Δεν τολμούσα καν να το πω στον πατέρα μου», αναφέρει η Έλενα Γαλύφα.

Ο πατέρας μου με είχε βρει να φιλιέμαι με την ντουλάπα

Μάλιστα, διηγήθηκε ένα αμήχανο περιστατικό που είχε ζήσει στο παρελθόν με τον πατέρα της. «Είχε ανοίξει την πόρτα του δωματίου μου και με είχε βρει να φιλιέμαι με την ντουλάπα. Είχα φάει κάτι ανάποδες εκεί πέρα, αλλά πού να καταλάβει ο πατέρας μου; Έβλεπε την κόρη του να χαριεντίζεται με την ντουλάπα. Εγώ απλά έκανα πρόβα», αναφέρει.

Ο πατέρας μου δεν με άφηνε να γίνω και μοντέλο

«Δεν με άφηνε να γίνω ηθοποιός, όπως δεν με άφηνε να γίνω και μοντέλο. Είχα αυστηρό περιβάλλον, αλλά τους αγαπώ πάρα πολύ. Ο μπαμπάς μου έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, αυτό τον χρόνο. Να, είναι κάτι που ακόμα και τώρα κόμπιασα που το είπα. Αυτό που μου έμεινε από τον μπαμπά μου και είναι ένα μάθημα για μένα, γιατί ήταν πάρα πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος, είναι ότι η καλοσύνη στον άνθρωπο είναι αρετή και δεν ξεχνιέται από κανέναν. Αυτό μου έδωσε δύναμη», είπε.

Ήξερε ότι θα τα καταφέρω

Τέλος, εξηγεί πως αν και ο πατέρας της δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τον χώρο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά η Έλενα Γαλύφα, πάντα χαιρόταν με τις επιτυχίες της στο εργασιακό κομμάτι. «Όταν με έβλεπε να κάνω πράγματα στη δουλειά, χαιρόταν. Ήξερε ότι θα τα καταφέρω», δήλωσε κλείνοντας η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: